Міні-бургери з лососем та ікрою

Категорії
Ця стаття була оновлена 29 01 2024
Зміст
  1. Інгредієнти
  2. Для лососевих котлеток:
  3. Для збирання бургерів:
  4. Інструкції приготування:

Інгредієнти

Для лососевих котлеток:

  • 300 г свіжого лосося, подрібненого
  • 1 яйце
  • 2 столові ложки панірувальних сухарів
  • 1 столова ложка майонезу
  • 1 чайна ложка дижонської гірчиці
  • Сіль та перець за смаком
  • Розгрівана рослинна олія для смаження

Для збирання бургерів:

  • Міні-булочки для бургерів
  • Листя салату (наприклад, латук)
  • 4 столові ложки ікри лосося
  • 1 великий помідор, нарізаний кухлями
  • Крес-салат для прикраси
  • Лимонні часточки для подачі
  • 250 г лососевої ікри

Інструкції приготування:

  1. Для лососевих котлеток: У мисці змішайте подрібнений лосось, яйце, панірувальні сухарі, майонез, гірчицю, сіль та перець. Сформуйте із цієї маси невеликі котлетки.
  2. Обсмажуйте котлетки на олії з обох боків до золотистої кірки.
  3. Розріжте міні-булочки навпіл і підсмажте їх на сковороді.
  4. Зберіть бургери, кладучи на нижню половину булочки листя салату, лососеву котлетку, кухоль помідора і щедро вкрийте ікрою лосося.
  5. Прикрасьте бургер крес-салатом і лососевою ікрою, закрийте верх.
( 2 )
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*