Суші з ікрою лосося

Категорії

Інгредієнти:

  • 1 чашка суші-рису
  • 2 столові ложки рисового оцту
  • 10 скибочок свіжого лосося
  • 1 авокадо, нарізане смужками
  • 1 огірок, нарізаний смужками
  • 1 лист норі (водорості)
  • Ікра лосося для прикраси
  • Соєвий соус та васабі для подачі (за бажанням)

Інструкції:

  1. Приготуйте суші-рис відповідно до інструкцій на упаковці. Після варіння додайте рисовий оцет і обережно перемішайте. Дайте рису охолонути до кімнатної температури.
  2. Підготуйте лосось, авокадо та огірок, нарізавши їх тонкими смужками.
  3. Розріжте лист норі навпіл.
  4. На робочій поверхні розкрийте бамбуковий килимок для суші та накрийте його плівкою для продуктів.
  5. Покладіть половину листа норі на килимок. Змочіть кінчики пальців у воді з оцтом, щоб рис не прилипав і рівномірно розподіліть шар суші-рису по норі, залишивши невеликий край зверху без рису.
  6. На центр рису покладіть смужки лосося, авокадо та огірка.
  7. Згорніть бамбуковий килимок, щоб акуратно згорнути рис і начинку в рулет. Залишіть верхній край норі незакритим.
  8. Змастіть верхній край норі трохи водою і акуратно закріпіть його, щоб суші не розпадалися.
  9. Повторіть процес для другої половини нори.
  10. Наріжте кожен рулет суші на 6-8 шматочків.
  11. Прикрасьте суші ікрою лосося.
  12. Подавайте суші з соєвим соусом і васаби за бажанням.

Ці суші з ікрою лосося відмінно підійдуть для домашнього прийому гостей або для тих, хто любить японську кухню.

( 11 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*