Суші з ікрою лосося
01 11 2023, 00:00
Час читання 5 хвилин
0
Інгредієнти:
- 1 чашка суші-рису
- 2 столові ложки рисового оцту
- 10 скибочок свіжого лосося
- 1 авокадо, нарізане смужками
- 1 огірок, нарізаний смужками
- 1 лист норі (водорості)
- Ікра лосося для прикраси
- Соєвий соус та васабі для подачі (за бажанням)
Інструкції:
- Приготуйте суші-рис відповідно до інструкцій на упаковці. Після варіння додайте рисовий оцет і обережно перемішайте. Дайте рису охолонути до кімнатної температури.
- Підготуйте лосось, авокадо та огірок, нарізавши їх тонкими смужками.
- Розріжте лист норі навпіл.
- На робочій поверхні розкрийте бамбуковий килимок для суші та накрийте його плівкою для продуктів.
- Покладіть половину листа норі на килимок. Змочіть кінчики пальців у воді з оцтом, щоб рис не прилипав і рівномірно розподіліть шар суші-рису по норі, залишивши невеликий край зверху без рису.
- На центр рису покладіть смужки лосося, авокадо та огірка.
- Згорніть бамбуковий килимок, щоб акуратно згорнути рис і начинку в рулет. Залишіть верхній край норі незакритим.
- Змастіть верхній край норі трохи водою і акуратно закріпіть його, щоб суші не розпадалися.
- Повторіть процес для другої половини нори.
- Наріжте кожен рулет суші на 6-8 шматочків.
- Прикрасьте суші ікрою лосося.
- Подавайте суші з соєвим соусом і васаби за бажанням.
Ці суші з ікрою лосося відмінно підійдуть для домашнього прийому гостей або для тих, хто любить японську кухню.
Коментарі
Поки немає відгуків