Картопляні коржики з ікрою лосося та сметаною

Категорії

Інгредієнти:

  • 4 середні картоплі
  • 2 яйця
  • 2 столові ложки борошна
  • Сіль та перець за смаком
  • 100 г ікри лосося
  • 100 г сметани
  • Свіжа зелень для прикраси (петрушка, кріп, базилік)

Інструкції:

  1. Спочатку приготуйте картопляні коржики. Очистіть і натріть картоплю на дрібній тертці. Викладіть натерту картоплю в миску, додайте яйця та борошно, і добре перемішайте, щоб вийшла однорідна маса. При цьому, за бажанням, ви можете додати сіль та перець.
  2. Розігрійте сковороду з олією на середньому вогні.
  3. Формуйте невеликі коржики з картопляного тіста і обсмажуйте їх з обох боків до золотистої кірки. Зверніть увагу, що коржики можуть зажадати деякого часу на обсмажування, тому що картопля має добре проготуватися.
  4. Поки коржі обсмажуються, змішайте сметану з ікрою лосося.
  5. Подавайте картопляні коржики гарячими, посипаними свіжою зеленню та з ікрою лосося зі сметаною.

Ця страва з картопляними коржами, ікрою лосося та сметаною надасть вам задоволення від різноманітності текстур та смаків, що ідеально підходить для особливих випадків.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*