Картопляні коржики з ікрою лосося та сметаною
03 11 2023, 00:00
Час читання 5 хвилин
0
Інгредієнти:
- 4 середні картоплі
- 2 яйця
- 2 столові ложки борошна
- Сіль та перець за смаком
- 100 г ікри лосося
- 100 г сметани
- Свіжа зелень для прикраси (петрушка, кріп, базилік)
Інструкції:
- Спочатку приготуйте картопляні коржики. Очистіть і натріть картоплю на дрібній тертці. Викладіть натерту картоплю в миску, додайте яйця та борошно, і добре перемішайте, щоб вийшла однорідна маса. При цьому, за бажанням, ви можете додати сіль та перець.
- Розігрійте сковороду з олією на середньому вогні.
- Формуйте невеликі коржики з картопляного тіста і обсмажуйте їх з обох боків до золотистої кірки. Зверніть увагу, що коржики можуть зажадати деякого часу на обсмажування, тому що картопля має добре проготуватися.
- Поки коржі обсмажуються, змішайте сметану з ікрою лосося.
- Подавайте картопляні коржики гарячими, посипаними свіжою зеленню та з ікрою лосося зі сметаною.
Ця страва з картопляними коржами, ікрою лосося та сметаною надасть вам задоволення від різноманітності текстур та смаків, що ідеально підходить для особливих випадків.
Коментарі
Поки немає відгуків