Карпаччо з ікрою осетра
04 11 2023, 00:00
Час читання 5 хвилин
0
Інгредієнти
- 200 г свіжого лосося (лосось має бути дуже якісним)
- 100 г ікри осетру
- 1 лимон
- 2 столові ложки оливкової олії
- Свіжа зелень (кріп, петрушка) для прикраси
- Сіль та перець за смаком
Інструкції
- Наріжте свіжий лосось на тонкі скибочки і покладіть їх на паперовий рушник, щоб позбутися зайвої вологи.
- Розкладіть скибочки лосося на тарілці в один шар.
- Викладіть ікру осетра поверх кожної скибочки лосося.
- Полийте кожен шматок лосося та ікри трохи оливковою олією.
- Віжміть сік з лимона і полліть його над лососем та ікрою.
- Посоліть і поперчіть до смаку.
- Прикрасьте страву свіжою зеленню (кропом, петрушкою).
- Подавайте карпаччо негайно.
Цей карпаччо з ікрою осетра та свіжим лососем пропонує вишукане поєднання смаків та текстур. Він ідеально підходить для закуски або попередньої страви на особливі заходи та романтичні вечері.
Коментарі
Поки немає відгуків