Карпаччо з ікрою осетра

Категорії

Інгредієнти

  • 200 г свіжого лосося (лосось має бути дуже якісним)
  • 100 г ікри осетру
  • 1 лимон
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • Свіжа зелень (кріп, петрушка) для прикраси
  • Сіль та перець за смаком

Інструкції

  1. Наріжте свіжий лосось на тонкі скибочки і покладіть їх на паперовий рушник, щоб позбутися зайвої вологи.
  2. Розкладіть скибочки лосося на тарілці в один шар.
  3. Викладіть ікру осетра поверх кожної скибочки лосося.
  4. Полийте кожен шматок лосося та ікри трохи оливковою олією.
  5. Віжміть сік з лимона і полліть його над лососем та ікрою.
  6. Посоліть і поперчіть до смаку.
  7. Прикрасьте страву свіжою зеленню (кропом, петрушкою).
  8. Подавайте карпаччо негайно.

Цей карпаччо з ікрою осетра та свіжим лососем пропонує вишукане поєднання смаків та текстур. Він ідеально підходить для закуски або попередньої страви на особливі заходи та романтичні вечері.

( 21 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*