Брускетта з ікрою щуки та авокадо
05 11 2023, 00:00
Час читання 5 хвилин
0
Інгредієнти:
- 4 скибочки свіжого хліба (за бажанням, можна використовувати багет)
- 2 стиглих авокадо
- 100 г ікри щуки
- 1 лимон
- 2 столові ложки оливкової олії
- 1 зубчик часнику
- Сіль та перець за смаком
- Свіжа зелень (петрушка, кріп) для прикраси
Інструкції:
- Приготування тостів: Намажте скибочки хліба оливковою олією з обох боків. Обсмажуйте хліб на грилі або сухій сковороді до золотистої кірки з обох боків.
- Приготування авокадо: Розріжте авокадо навпіл, видаліть кісточку та вийміть м'якоть. Наріжте авокадо на невеликі кубики і обсипте соком лимона, щоб запобігти окисленню.
- Приготування часникової олії: У невеликій мисці з'єднайте оливкову олію та пропущений через прес або дрібно нарізаний часник. За бажанням, посоліть і поперчіть цю олію.
- Збір брускетти: Розкладіть скибочки хліба на тарілці. Поступово розподіліть кубики авокадо по хлібу. Викладіть на авокадо ікру щуки. Полийте кожну брускетту олією. Посоліть і поперчіть до смаку.
- Прикраса та подача: Прикрасьте брускетти свіжою зеленню (петрушка або кріп). Подавайте брускетту негайно.
Цей рецепт створює свіжі та апетитні брускетти, що ідеально підходять як закуска або легкий ланч. Приємного апетиту!
Коментарі
Поки немає відгуків