Брускетта з ікрою щуки та авокадо

Категорії

Інгредієнти:

  • 4 скибочки свіжого хліба (за бажанням, можна використовувати багет)
  • 2 стиглих авокадо
  • 100 г ікри щуки
  • 1 лимон
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • 1 зубчик часнику
  • Сіль та перець за смаком
  • Свіжа зелень (петрушка, кріп) для прикраси

Інструкції:

  1. Приготування тостів: Намажте скибочки хліба оливковою олією з обох боків. Обсмажуйте хліб на грилі або сухій сковороді до золотистої кірки з обох боків.
  2. Приготування авокадо: Розріжте авокадо навпіл, видаліть кісточку та вийміть м'якоть. Наріжте авокадо на невеликі кубики і обсипте соком лимона, щоб запобігти окисленню.
  3. Приготування часникової олії: У невеликій мисці з'єднайте оливкову олію та пропущений через прес або дрібно нарізаний часник. За бажанням, посоліть і поперчіть цю олію.
  4. Збір брускетти: Розкладіть скибочки хліба на тарілці. Поступово розподіліть кубики авокадо по хлібу. Викладіть на авокадо ікру щуки. Полийте кожну брускетту олією. Посоліть і поперчіть до смаку.
  5. Прикраса та подача: Прикрасьте брускетти свіжою зеленню (петрушка або кріп). Подавайте брускетту негайно.

Цей рецепт створює свіжі та апетитні брускетти, що ідеально підходять як закуска або легкий ланч. Приємного апетиту!

( 8 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*