Паста з ікрою осетра та вершками
31 10 2023, 00:00
Час читання 5 хвилин
0
Інгредієнти:
- 250 г пасти (найкраще спагетті або феттучині)
- 100 г ікри осетру
- 200 мл вершків (жирних)
- 2 столові ложки вершкового масла
- 1/4 чашки тертого пармезану
- Сіль та перець за смаком
- Свіжа зелень (кріп, петрушка) для прикраси
Інструкції:
- У великій каструлі з киплячою підсоленою водою приготуйте пасту до стану аль-денте відповідно до інструкцій на упаковці. Потім злийте воду та залиште пасту в каструлі.
- В іншій каструлі розтопіть вершкове масло на середньому вогні.
- Додайте вершки та доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь і дайте їм постояти на повільному вогні 2-3 хвилини, щоб вершки трохи загуснули.
- Додати|добавляйте| тертий пармезан в вершки і акуратно перемішайте до отримання гладкого соусу. Підсоліть і поперчіть до смаку.
- Викладіть пасту в каструлі на тарілки, потім налийте вершковий соус зверху.
- Рівномірно розподіліть ікру осетра поверх кожної порції пасти.
- Прикрасьте страву свіжою зеленню (кропом, петрушкою).
Ця страва пропонує поєднання ніжної пасти, багатого вершкового соусу та розкішної ікри осетра. Воно ідеально підходить для особливих випадків та романтичних вечерь.
Коментарі
Поки немає відгуків