Салат з лососевою ікрою та креветками

Категорії

Інгредієнти:

  • 200 г свіжих креветок, очищених
  • 100 г лососевої ікри кети
  • 150 г свіжого салату (наприклад, мікс салатів або листя руколи)
  • 1 авокадо, нарізане скибочками
  • 1 невеликий огірок, нарізаний тонкими півколами
  • 1 маленька червона цибулина, дрібно нарізана
  • Сік половини лимона
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • Сіль та свіжомелений чорний перець — на смак
  • Свіжа зелень для прикраси (наприклад, кріп, петрушка)

Інструкції:

  1. Обсмажуйте очищені креветки на гарячій сковороді з невеликою кількістю оливкової олії до їх рожевості та придбання апетитної кірки. Посоліть і поперчіть до смаку. Дайте їм охолонути.

  2. У великій мисці змішайте свіжий салат, нарізаний огірок, дрібно нарізану червону цибулину та скибочки авокадо.

  3. Приготуйте дресинг: у невеликій мисці змішайте сік лимона, оливкову олію, сіль та свіжомелений чорний перець. Перемішайте добре.

  4. Направте креветки на салатну суміш у мисці.

  5. Полийте салат підготовленим дресингом і акуратно перемішайте.

  6. Розкладіть салат на тарілки.

  7. Рівномірно розподіліть лососеву ікру кети зверху по кожній порції салату.

  8. Прикрасьте страву свіжою зеленню, такою як кріп або петрушка.

  9. Подавайте салат з лососевою ікрою та креветками як основну страву або уявіть її як вишукану передмову до вашого обіду.

Цей рецепт подарує вам і вашим гостям неймовірне поєднання морських смаків та свіжості овочів, з лососевою ікрою кети в ролі вінкової гірки на цьому смаковому шедеврі.

( 9 )
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*