Салат з ікрою щуки та авокадо

Категорії

Інгредієнти:

  • 100 г натуральної ікри щуки
  • 2 стиглі авокадо, нарізані кубиками
  • 150 г суміші свіжого листя салату (руккола, шпинат, м'ята та ін.)
  • 1 невелика червона цибулина, нарізана тонкими півкільцями
  • Сік половини лимона
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • Сіль та свіжомелений чорний перець — на смак

Інструкції:

  1. У великій мисці змішайте салат, нарізаний авокадо та червону цибулину.

  2. У невеликій мисці приготуйте дресинг: змішайте сік лимона, оливкову олію, сіль та свіжомелений чорний перець. Перемішайте добре.

  3. Полийте салат приготовленим дресингом і акуратно перемішайте, щоб інгредієнти рівномірно покрилися соусом.

  4. Розкладіть салат на тарілки.

  5. Рівномірно розподіліть натуральну ікру щуки зверху по кожній порції салату.

  6. Подавайте салат з ікрою щуки та авокадо як основну страву або як витончену передмову до вашого обіду.

Цей рецепт поєднує ніжність авокадо з ароматною ікрою щуки, створюючи страву, яка вразить ваші смакові рецептори своїм балансом смаків та текстур.

 
( 7 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*