Салат з ікрою щуки та авокадо
29 10 2023, 00:00
Час читання 5 хвилин
0
Інгредієнти:
- 100 г натуральної ікри щуки
- 2 стиглі авокадо, нарізані кубиками
- 150 г суміші свіжого листя салату (руккола, шпинат, м'ята та ін.)
- 1 невелика червона цибулина, нарізана тонкими півкільцями
- Сік половини лимона
- 2 столові ложки оливкової олії
- Сіль та свіжомелений чорний перець — на смак
Інструкції:
-
У великій мисці змішайте салат, нарізаний авокадо та червону цибулину.
-
У невеликій мисці приготуйте дресинг: змішайте сік лимона, оливкову олію, сіль та свіжомелений чорний перець. Перемішайте добре.
-
Полийте салат приготовленим дресингом і акуратно перемішайте, щоб інгредієнти рівномірно покрилися соусом.
-
Розкладіть салат на тарілки.
-
Рівномірно розподіліть натуральну ікру щуки зверху по кожній порції салату.
-
Подавайте салат з ікрою щуки та авокадо як основну страву або як витончену передмову до вашого обіду.
Цей рецепт поєднує ніжність авокадо з ароматною ікрою щуки, створюючи страву, яка вразить ваші смакові рецептори своїм балансом смаків та текстур.
Коментарі
Поки немає відгуків