Тости з авокадо, копченим лососем та чорною ікрою
Інгредієнти:
- 4 скибочки свіжого хліба (найкраще використовувати житній або мультизерновий хліб)
- 1 авокадо, стигле та м'яке
- 150 г копченого лосося, нарізаного на тонкі скибочки
- 50 г чорної ікри Лемберг
- Сік половини лимона
- Свіжа зелень (наприклад, кріп або кінза) для прикраси
- Сіль та свіжомелений чорний перець — на смак
Інструкції:
-
Підсмажте скибочки хліба на грилі або в сухій сковороді до золотистої кірки. Поставте їх убік для подальшої подачі.
-
Для начинки: у мисці розімніть м'якоть авокадо до стану пюре. Додайте сік половини лимона, сіль та свіжомелений чорний перець за смаком. Перемішайте добре.
-
Намажте кожну скибочку хліба шаром авокадо.
-
Рівномірно розкладіть скибочки копченого лосося зверху на авокадо.
-
Покладіть невелику кількість чорної ікри Лемберг на кожну скибочку лосося.
-
Прикрасьте страву свіжою зеленню, такою як кріп або кінза.
-
Подавайте тости з авокадо, копченим лососем і чорною ікрою як вишукану страву або як частину бранча.
Цей рецепт подарує вам і вашим гостям неповторне поєднання ніжного авокадо, ароматного копченого лосося та розкішної чорної ікри Лемберг.