Салат з червоною ікрою Lemberg Kaviar та авокадо

Категорії

Інгредієнти:

  • 200 г червоної ікри Lemberg Kaviar
  • 2 стиглих авокадо
  • 1 невелика червона цибуля
  • 1 лимон
  • 2 столові ложки свіжого кінзи (коріандру), дрібно нарізаного
  • Свіжемолотий чорний перець
  • Сіль за смаком

Інструкції:

  1. Наріжте авокадо навпіл, видаліть кісточку та витягніть м'якоть ложкою. Наріжте авокадо тонкими скибочками і полийте лимонним соком, щоб уникнути окислення.
  2. Тонко наріжте червону цибулю і змішайте з авокадо.
  3. Додайте дрібно нарізану кінзу, свіжомелений чорний перець і щедро посоліть до смаку. Ретельно перемішайте, щоб усі інгредієнти добре з'єдналися.
  4. Розподіліть салат на тарілки або келихи для подачі.
  5. На вершині кожної порції розмістіть щедру порцію червоної ікри Lemberg Kaviar.
  6. Подавайте салат зі шматочками свіжого хліба або грінками.

Приємного апетиту! Рецепт з червоною ікрою Lemberg Kaviar чудово поєднує свіжі та натуральні інгредієнти, підкреслюючи багатий та ніжний смак ікри.

Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*