Крем-суп з ікрою лосося та лососевими котлетками
09 11 2023, 00:00
Час читання 5 хвилин
0
Інгредієнти
Для супу
- 500 г лососевого філе
- 1 літр курячого або рибного бульйону
- 1 цибулина, дрібно нарізана
- 2 стебла селери, нарізані
- 2 моркви, нарізані
- 1 чашка вершків
- 2 столові ложки олії
- Сіль та перець за смаком
- Сік половини лимона
- Свіжа зелень для прикраси (кінза, кріп, базилік)
- 140 г лососевої ікри горбуші
Для котлеток
- 300 г лососевого філе, подрібненого
- 1 яйце
- 1/4 чашки хлібних крихт
- 2 столові ложки майонезу
- 1 чайна ложка дижонської гірчиці
- Сіль та перець за смаком
- Розгрівана рослинна олія для смаження
Інструкції
- Для супу: У каструлі розігрійте олію і обсмажуйте цибулю, селеру та моркву до м'якості. Додати курячий або рибний бульйон і дайте закипіти. Потім додайте лосось, сіль та перець за смаком. Варіть 15-20 хвилин.
- Використовуючи блендер або ступку, подрібніть суп до отримання однорідної маси. Поверніть у каструлю, додайте вершки та лимонний сік. Підігрівайте, не доводячи до кипіння.
- Для котлеток: У мисці змішайте лосось, яйце, хлібні крихти, майонез, гірчицю, сіль та перець. Сформуйте із цієї маси котлетки.
- Обсмажуйте котлетки на олії з обох боків до золотистої кірки.
- Подавайте суп гарячим, прикрашеним котлетками і посипаним лососевою ікрою горбуші.
Цей крем-суп з ікрою лосося та лососевими котлетками стане витонченою стравою для особливих випадків.
Рекомендовані товари
Коментарі
Поки немає відгуків