Крем-суп з ікрою лосося та лососевими котлетками

Категорії
Зміст
  1. Інгредієнти
  2. Для супу
  3. Для котлеток
  4. Інструкції

Інгредієнти

Для супу

  • 500 г лососевого філе
  • 1 літр курячого або рибного бульйону
  • 1 цибулина, дрібно нарізана
  • 2 стебла селери, нарізані
  • 2 моркви, нарізані
  • 1 чашка вершків
  • 2 столові ложки олії
  • Сіль та перець за смаком
  • Сік половини лимона
  • Свіжа зелень для прикраси (кінза, кріп, базилік)
  • 140 г лососевої ікри горбуші

Для котлеток

  • 300 г лососевого філе, подрібненого
  • 1 яйце
  • 1/4 чашки хлібних крихт
  • 2 столові ложки майонезу
  • 1 чайна ложка дижонської гірчиці
  • Сіль та перець за смаком
  • Розгрівана рослинна олія для смаження

Інструкції

  1. Для супу: У каструлі розігрійте олію і обсмажуйте цибулю, селеру та моркву до м'якості. Додати курячий або рибний бульйон і дайте закипіти. Потім додайте лосось, сіль та перець за смаком. Варіть 15-20 хвилин.
  2. Використовуючи блендер або ступку, подрібніть суп до отримання однорідної маси. Поверніть у каструлю, додайте вершки та лимонний сік. Підігрівайте, не доводячи до кипіння.
  3. Для котлеток: У мисці змішайте лосось, яйце, хлібні крихти, майонез, гірчицю, сіль та перець. Сформуйте із цієї маси котлетки.
  4. Обсмажуйте котлетки на олії з обох боків до золотистої кірки.
  5. Подавайте суп гарячим, прикрашеним котлетками і посипаним лососевою ікрою горбуші.

Цей крем-суп з ікрою лосося та лососевими котлетками стане витонченою стравою для особливих випадків.

( 7 )
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*