Картопляний суп з ікрою щуки

Категорії
Зміст
  1. Інгредієнти
  2. Інструкції
  3. Приготування картопляного супу
  4. Подання страви

Інгредієнти

  • 4 середні картоплі, очищені та нарізані кубиками
  • 1 цибуля, дрібно нарізана
  • 2 столові ложки вершкового масла
  • 1 літр курячого бульйону
  • 200 г ікри щуки
  • 1 чашка вершків (пастеризованих)
  • Сіль та перець за смаком
  • Свіжа зелень (петрушка або кріп) для прикраси

Інструкції

Приготування картопляного супу

  • У глибокій каструлі розігрійте вершкове масло.
  • Обсмажуйте дрібно нарізану цибулю до м'якості.
  • Додайте нарізані картоплі та обсмажуйте їх кілька хвилин.
  • Влийте курячий бульйон, доведіть до кипіння і варіть картоплю до м'якості (приблизно 15-20 хвилин).
  • Пюруйте суп блендером або пасируйте через сито, щоб отримати гладку консистенцію.
  • Поверніть суп у каструлю, додайте вершки, сіль та перець за смаком.

Подання страви

  1. Розлийте суп по гарячих порційних тарілках.
  2. Укладіть на кожну порцію щедру порцію ікри щуки.
  3. Прикрасьте страву свіжою зеленню (петрушка або кріп).

Цей картопляний суп з ікрою щуки збагатить вашу кулінарну колекцію та стане витонченою стравою для особливих випадків. Приємного апетиту!

 
( 5 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*