Картопляний суп з ікрою щуки
08 11 2023, 00:00
Час читання 5 хвилин
0
Інгредієнти
- 4 середні картоплі, очищені та нарізані кубиками
- 1 цибуля, дрібно нарізана
- 2 столові ложки вершкового масла
- 1 літр курячого бульйону
- 200 г ікри щуки
- 1 чашка вершків (пастеризованих)
- Сіль та перець за смаком
- Свіжа зелень (петрушка або кріп) для прикраси
Інструкції
Приготування картопляного супу
- У глибокій каструлі розігрійте вершкове масло.
- Обсмажуйте дрібно нарізану цибулю до м'якості.
- Додайте нарізані картоплі та обсмажуйте їх кілька хвилин.
- Влийте курячий бульйон, доведіть до кипіння і варіть картоплю до м'якості (приблизно 15-20 хвилин).
- Пюруйте суп блендером або пасируйте через сито, щоб отримати гладку консистенцію.
- Поверніть суп у каструлю, додайте вершки, сіль та перець за смаком.
Подання страви
- Розлийте суп по гарячих порційних тарілках.
- Укладіть на кожну порцію щедру порцію ікри щуки.
- Прикрасьте страву свіжою зеленню (петрушка або кріп).
Цей картопляний суп з ікрою щуки збагатить вашу кулінарну колекцію та стане витонченою стравою для особливих випадків. Приємного апетиту!
Коментарі
Поки немає відгуків