Фета-Рулетики з Лавашем, Лососем та Ікрою Осетра
13 11 2023, 00:00
Час читання 3 хвилини
0
Ця стаття була оновлена 03 02 2024
Ці фета-рулетики — це варіація на тему класичної страви "рулети з лавашем", приправлена розкішшю лосося та ікри осетра. Легкий, вишуканий та чудово підходить для прийому гостей варіант.
Інгредієнти:
- 4 аркуші вірменського лаваша (або тонкого лаваша на ваш вибір)
- 200 г фета-сиру
- 150 г свіжого лосося, нарізаного тонкими скибками
- 100 г ікри осетру
- 1/2 червоної цибулі, нарізаної тонкими півкільцями
- Свіжа петрушка для прикраси
- 2 ст. ложки оливкової олії
- Сік половини лимона
- Сіль та перець за смаком
Інструкції:
- Приготування Фета-суміші:
- У мисці розімніть фета-сир вилкою. Додайте оливкову олію, сік лимона, сіль та перець. Добре перемішайте. - Підготовка Лавашів:
- Розкладіть листи лаваша на плоскій поверхні.
- Поступово розподіліть фета-суміш по всій поверхні лаваша, залишаючи невеликий край. - Наповнення Рулетів:
- Поступово розподіліть скибки лосося поверх фета-суміші.
- Посипте нарізаною червоною цибулею.
- Покладіть на верхню частину кожного листа лаваша гірку ікри осетру. - Збір рулетів:
- Акуратно поверніть кожен лист лаваша в рулет, починаючи з краю з фета-сумішю.
- Покладіть рулети в холодильник на 15-20 хвилин, щоб вони трохи застигли. - Подача та Прикраса:
- Перед подачею наріжте рулети на порційні шматочки.
- Прикрасьте зверху свіжою петрушкою.
- Подавайте холодними, як легка та вишукана страва. .
Ці фета-рулетики з лавашем, лососем та ікрою осетра надають простий і стильний спосіб насолодитися розкішшю морепродуктів у компанії з друзями або протягом особливої вечері .
Рекомендовані товари
Коментарі
Поки немає відгуків