Різотто з ікрою щуки та лимоном
10 11 2023, 00:00
Час читання 5 хвилин
0
Інгредієнти
- 1 чашка арборіо рису
- 1/2 чашки білого вина
- 4 чашки курячого бульйону (гарячого)
- 1 цибулина, дрібно нарізана
- 2 столові ложки оливкової олії
- 1/2 чашки пармезану, тертого
- 100 г ікри щуки
- Сік та цедра 1 лимона
- Сіль та перець за смаком
- Свіжа зелень (петрушка або кріп) для прикраси
Інструкції
Приготування різотто
- У великій сковороді розігрійте оливкову олію. Обсмажуйте цибулю до прозорості.
- Додайте рис і обсмажуйте його кілька хвилин до золотистої кірки.
- Влийте біле вино і дайте йому википіти. Потім почніть додавати по чашці гарячого бульйону поступово, постійно помішуючи.
- Продовжуйте варити різотто, додаючи бульйон поступово, поки рис не стане м'яким і кремоподібним (це займе близько 18-20 хвилин).
Приготування ікроприправи
- У невеликій мисці з'єднайте ікру щуки, сік та цедру лимона. Перемішайте.
Збір страви
- Коли рис готовий, додайте пармезан і ретельно перемішайте.
- Посоліть і поперчіть до смаку.
- Розкладіть різотто по тарілках.
- Нанесіть на кожну порцію приготовлену ікроприправу.
- Прикрасьте страву свіжою зеленню.
Подача
Подавайте різотто з ікрою щуки теплим, насолоджуючись багатим смаком та ароматом.
Ця страва відрізняється вишуканим поєднанням кремоподібного різотто, свіжого лимона та насиченої ікри щуки. Приємного апетиту!
Рекомендовані товари
Коментарі
Поки немає відгуків