Різотто з ікрою щуки та лимоном

Категорії
Зміст
  1. Інгредієнти
  2. Інструкції
  3. Приготування різотто
  4. Приготування ікроприправи
  5. Збір страви
  6. Подача

Інгредієнти

  • 1 чашка арборіо рису
  • 1/2 чашки білого вина
  • 4 чашки курячого бульйону (гарячого)
  • 1 цибулина, дрібно нарізана
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • 1/2 чашки пармезану, тертого
  • 100 г ікри щуки
  • Сік та цедра 1 лимона
  • Сіль та перець за смаком
  • Свіжа зелень (петрушка або кріп) для прикраси

Інструкції

Приготування різотто

  1. У великій сковороді розігрійте оливкову олію. Обсмажуйте цибулю до прозорості.
  2. Додайте рис і обсмажуйте його кілька хвилин до золотистої кірки.
  3. Влийте біле вино і дайте йому википіти. Потім почніть додавати по чашці гарячого бульйону поступово, постійно помішуючи.
  4. Продовжуйте варити різотто, додаючи бульйон поступово, поки рис не стане м'яким і кремоподібним (це займе близько 18-20 хвилин).

Приготування ікроприправи

  1. У невеликій мисці з'єднайте ікру щуки, сік та цедру лимона. Перемішайте.

Збір страви

  1. Коли рис готовий, додайте пармезан і ретельно перемішайте.
  2. Посоліть і поперчіть до смаку.
  3. Розкладіть різотто по тарілках.
  4. Нанесіть на кожну порцію приготовлену ікроприправу.
  5. Прикрасьте страву свіжою зеленню.

Подача

Подавайте різотто з ікрою щуки теплим, насолоджуючись багатим смаком та ароматом.

Ця страва відрізняється вишуканим поєднанням кремоподібного різотто, свіжого лимона та насиченої ікри щуки. Приємного апетиту!

( 19 )
Рекомендовані товари

Немає на складі

Швидке замовлення

Немає на складі

Швидке замовлення
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*